Klassieke trappen

Klassieke trappen zorgen voor een prachtige uitstraling van een huis. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van klassieke trappen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. In onze werkplaats zijn wij in staat om klassieke trappen exact zo te maken zoals u het wilt. U kunt het materiaal kiezen, maar ook de vormgeving en de afwerking. Wij adviseren u graag als u problemen heeft met het maken van keuzes.

Klassieke trappen zorgen voor een klassieke uitstraling

Indien uw huis beschikt over een mooi trappenhuis, zullen klassieke trappen ervoor zorgen dat u uw huis nog meer uitstraling geeft. De klassieke trappen die wij kunnen vervaardigen, kunnen geheel volgens uw wensen en inzichten gemaakt worden. Om u bij te staan in het maken van de vele keuzes, kunnen wij adviseren welke klassieke trappen geschikt zijn voor uw huis. Een overzicht van de trappen die door ons vervaardigd zijn kunt u aantreffen op deze site.

Contact

Wij vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten op het gebied van klassieke trappen. Door een goed en gedegen advies te geven, zijn wij er zeker van dat u de juiste keuzes zult maken, zodat u in de toekomst kunt genieten van mooie klassieke trappen in uw huis. Als u gebruik maakt van het contactformulier op deze site, nemen wij op korte termijn contact met u op voor het maken van een afspraak. Indien u dat wenst kunt u ook gebruik maken van de overige contactgegevens, welke u elders op deze site kunt vinden.


Interessant? Deel deze pagina


  Copyright © 2011 Tricht Trappen   -  Alle rechten voorbehouden   -  Designed by TinuX Design   -   Sitemap