Ontwerp trap

Een ontwerp voor een trap kunnen wij maken, nadat we uitvoerig met u gesproken hebben. Tijdens dat gesprek stellen we uw wensen en inzichten aan de orde. Daarnaast vragen we ook naar de huidige inrichting van uw huis. Met deze gegevens kunnen wij een ontwerp voor een trap maken die past in uw huis en voldoet aan uw wensen. Bij het maken van het ontwerp voor een trap nemen wij ook de materialen mee en geven we aan hoe de leuning en de traphekjes eruit moeten komen te zien.

Het ontwerp voor een trap is de basis

Nadat we het ontwerp voor de trap hebben gemaakt, bespreken we het resultaat met u. Hierna kunnen er eventueel aanpassingen in het ontwerp voor de trap worden gemaakt. Als het ontwerp voor de trap helemaal klaar is, dient het als basis voor de trap die wij voor u gaan vervaardigen. Ook de afwerking van de trap nemen we voor onze rekening. Pas als wij helemaal tevreden zijn, laten we u weten dat we klaar zijn. Hierna kunnen we de trap voor u afleveren en kunt u deze monteren.

Contact

Bij het maken van een ontwerp voor uw trap, is uw inbreng van groot belang. Wij willen ervoor zorgen dat de trap er exact zo uit komt te zien, zoals u hem voor ogen heeft. Als u een mooie ontwerp trap wilt aanschaffen, vragen wij u op gebruik te maken van het contactformulier op deze site, zodat we u kunnen bellen voor het maken van een afspraak. Wij geven er de voorkeur aan dat u het contactformulier gebruikt, maar als u andere contactgegevens wilt gebruiken, kunt u die op de contactpagina van deze site aantreffen.


Interessant? Deel deze pagina


  Copyright © 2011 Tricht Trappen   -  Alle rechten voorbehouden   -  Designed by TinuX Design   -   Sitemap