Spiltrap

Een spiltrap kan ruimtebesparend werken en geeft uw huis ook nog eens een mooie uitstraling. Als u bijvoorbeeld weinig ruimte heeft voor een vaste trap naar zolder, biedt het plaatsen van een spiltrap mogelijkheden. De medewerkers van ons bedrijf kunnen u adviseren over het plaatsen van een spiltrap. Als we samen met u de keuze tot het plaatsen van een trap hebben gemaakt, zorgen wij ervoor dat we uw bestelling snel in orde maken. Wij hanteren voor het maken en plaatsen van een trap zeer scherpe prijzen.

Het vervaardigen van een spiltrap vergt vakkennis

Vanwege onze ervaring zijn wij in staat om elke trap te bouwen die u wenst. Zo kunnen wij een spiltrap bouwen voor elke ruimte en elke hoogte. De trap wordt in onze eigen werkplaats vervaardigd en afgewerkt. U kunt ervoor kiezen om de spiltrap zelf op te halen en te monteren, maar wij kunnen de trap ook bij u afleveren waarna u deze alleen nog hoeft te monteren. Indien u de overige pagina’s van deze site bekijkt, zult u een aantal afbeeldingen van een spiltrap aantreffen welke door ons zijn vervaardigd.

Contact

U kunt op een heel eenvoudige wijze met ons in contact treden, als u het contactformulier op deze site invult. Wij nemen dan contact met u op, zodat u al uw vragen over een spiltrap kunt stellen. Ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken voor een oriënterend gesprek. Wij adviseren u graag indien u een spiltrap wilt aanschaffen en laten plaatsen. Elders op deze site vindt u ook de overige contactgegevens van ons bedrijf, waar u gebruik van kunt maken.


Interessant? Deel deze pagina


  Copyright © 2011 Tricht Trappen   -  Alle rechten voorbehouden   -  Designed by TinuX Design   -   Sitemap