Trap kopen

Een trap kopen is niet een alledaagse bezigheid. Wanneer u een huis koopt zit er vaak een trap in. Misschien heeft u besloten om de bestaande trappen te vervangen, of om een trap te kopen voor de zolderverdieping. Als u een trap wilt kopen, wilt u zich goed laten adviseren over de mogelijkheden. Binnen ons bedrijf vervaardigen wij alle trappen zelf. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de materiaalkeuze en de vorm van de trap.

Een trap kopen doet u bij een specialist

U doet er goed aan om een trap te kopen bij een specialist. Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van trappen en weten exact welke materialen en welke vorm geschikt is als u een trap wilt kopen. Voorafgaand aan de aanschaf van een trap, willen wij graag met onze klanten overleggen over hun wensen en voorkeuren. Ie informatie nemen wij mee bij het maken van een ontwerp. Wij willen ervoor zorgen dat klanten die een trap bij ons kopen, voor 100% tevreden zijn over het resultaat.

Contact

Als u een trap wilt kopen, spreekt het voor zich dat u zich uitgebreid wilt laten voorlichten. Wij maken graag tijd voor u vrij om aan te geven welke mogelijkheden er zijn. Als u gebruik maakt van het contactformulier op deze site, geeft u ons de mogelijkheid om contact met u op te nemen. U kunt zich dan laten voorlichten over een trap kopen, of een afspraak maken. Voor het leggen van contact kunt u ook gebruik maken van de overige contactgegevens, welke u elders op deze site kunt vinden.


Interessant? Deel deze pagina


  Copyright © 2011 Tricht Trappen   -  Alle rechten voorbehouden   -  Designed by TinuX Design   -   Sitemap